maanantai 3. maaliskuuta 2014

Selfie



Yllä ensimmäinen kuva, selfie siis tällä kertaa. Kamera unohtui ja muistin vasta pukkarilla. Tärkeä osa hoitajan työtä ovat hyvät työjakineet joiden päällä jaksaa tehdä työtä ja kävellä. Itselleni jalkojen väsymiseen auttaa myös tukisukat. Hiukset pitää olla kiinni ja tänään nauratinkin lapsia Pikku-Myy nutturallani. Siitä yritin ottaa kuvan mutta videoinkin itseäni, joten kuvia tulee lisää loppuviikosta.
Ilahduttavaa täällä sairaalassa on ollut huomata myös se, että hoitajat noudattavat hyvin käsihygieniasäädöksiä: kynsissä ei ole lakkaa ja sormuksia ei käytetä. Tiesittehän, että sormen kynnen alla on Suomen väkiluku mikrobeja, sormuksen alla Euroopan väkiluku ja kynsivallintulehduksessa maailman väkiluku mikrobeja? Niin ja kukapa haluaisi kynsilakkapalasia ruokaansa?

Päivä sujui vauhdikkaasti ja osin seuraneitinä. Osastonhoitaja kyseli pilke silmäkulmassa, että josko kesällä tulisin tekemään sijaisuutta lomallani. Mielnkiintoista nähdä miten varmaksi olo näiden viikkojen aikana tulisi, että uskaltaisiko edes harkita. Huomenna saatan olla ensimmäisen päivän vauvateholla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti